Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer'e vefa gecesi

Serpil Örümcer'in zorlu dönemlerden geçtiğini duyan Bakırköylüler Derneği, düzenlediği vefa gecesinden elde ettiği tüm gelirle Yeşilçam'ın efsane isimlerinden 'Bayan Bacak' lakaplı Örümcer'in borçlarını kapatacak.

1967 yılında güzellik yarışmasında birinci seçilerek adını duyuran ve daha sonra ünlü şarkıcı Berkant'la evliliğiyle magazin gündeminde yer alan Serpil Örümcer, sanat dünyasında önemli bir yere sahipti. Bu gün 71 yaşında olan ve maddi zorluklarla mücadele etmek için fotoğraflarını ve şarkılarını satışa çıkardığını duyuran Örümcer’e Bakırköylüler Derneği, 'Bir şarkısın sen' sloganıyla destek gecesi düzenledi.

Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecenin sunuculuğunu Özlem Öner’in yaparken, konser öncesi konuşan Bakırköylüler derneği Başkanı Nurdan Erdiş Başbay, bu dünyadan götürülebilecek en güzel şeyin yapılan iyilikler olduğunu belirterek, iyilikleri çoğaltmak, sevmek ve görmek için bir arada olduklarını söyledi.

Serpil Örümcer’le ilgili paylaşımları sosyal medya X  hesabından gördüğünü ve neler yapılabileceği konusunda düşündüğünü söyleyen Erdiş Başbay, hemen ardından Türk Sanat Müziği Sanatçısı Aygün Karadoğan'ın Örümcer için bir gece düzenlemek istediğini öğrendiğini ve dernek olarak harekete geçtiklerini anlattı.

Sanatçıları unutmadıklarını göstermek için, böyle bir gecenin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür eden Nurdan Erdiş Başbay’ın ardından söz alan Serpil Örümcer’de, aynı duyguları paylaştığını söyleyerek, Sanatçı Aygün Karadoğan’a ayrıca teşekkür etti.

Basın danışmanı aracılığıyla ünlü sanatçı Serpil Örümcer’le tanıştığını, gecenin hazırlanması için de çok çalıştıklarını söyleyen Türk Sanat Müziği Sanatçısı Aygün Karadoğan, bu güne kadar yüzlerce konser verdiğini ancak hiç birinden bu kadar keyif almadığını söyleyerek, geceye anlam katan katılımcılara  teşekkür etti.

Cem Karaca Kültür Merkezi Serpil Örümcer Bakırköylüler derneği Yeşilçamın Bayan Bacakı Serpil Örümcere vefa gecesi