Küçükçekmece Sinopspor Kendi Seyircisi Önünde Berabere Kaldı!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor, sezonun son maçında Kayseri Talas Güçüspor ile 2-2 berabere kaldı.

Küçükçekmece İBB 100.Yıl Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin, BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cem Özel, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Naser Serbest, Kayseri Talas Gücü Spor Kulübü Başkanı Yunus İloğlu ve Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan gibi önemli isimler de izleyici olarak katıldı.

Maçın ilk yarısında iki takım da gol bulmakta zorlandı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise tempo yükseldi ve goller birbiri ardına geldi. 32. dakikada Taylan Özgün'ün golüyle Kayseri Talas Güçüspor öne geçti. 41. dakikada Mehmet Özdıraz skoru eşitledi. 56. dakikada Mehmet Özdıraz'ın ikinci golüyle Küçükçekmece Sinopspor öne geçti. 87. dakikada ise Hasan Türkyılmaz Kayseri Talas Güçüspor için beraberlik golünü attı.

Bu sonuçla Küçükçekmece Sinopspor sezonu 37 puanla 11. sırada tamamladı. Kayseri Talas Güçüspor ise 44 puanla 5. sırada yer aldı.

Maçın Detayları:

Stat: Küçükçekmece İBB 100.Yıl Stadı

Hakemler: Turhan Beyke, Ahmet Fındık, Mehmet Zekat Yılmaz, Hacı Hanifi Evgi

Küçükçekmece Sinopspor: Onur Güney, Burak Can Alakuş, Burak Gürler, Özkan Zileli, Murat Şenel, Osman Boz, Yusuf Akyel, Metehan Genç, Mehmet Özdıraz, Tugay Keleş ve Eren Karadağ

Teknik Sorumlu: Fazlı Tan

Kayseri Talas Güçüspor: Cihan Şentürk, Arda Belen, Mehmet Albayrak, Murat Karadeniz, Yusuf Sefa Karakuzu, Canberk Soykuvvet, Cem Özdemir, Ercan Çiftci, Muhammed Emir Yıldırım, Süleyman Çelik ve Taylan Özgün

Teknik Sorumlu: Halil Aslan

Goller: 41 ve 56 Mehmet Özdıraz (Küçükçekmece Sinopspor), 32 Taylan Özgün, 87 Hasan Türkyılmaz (Kayseri Talas Güçüspor)

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece Sinopspor ve Talasgücü Belediyespor Maçını Beğendiğini Açıkladı

Küçükçekmece Sinopspor'un, TFF 3. Lig 1. Grup'ta Kayseri Talas Güçüspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, her iki takımı da mücadeleleri ve dostça geçen karşılaşma için tebrik etti.

Çebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Her dakikası büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olan Küçükçekmece Sinopspor - Talasgücü Belediyespor maçını büyük bir keyifle izledim. Karşılıklı gollerin atıldığı maçta ortaya koydukları mücadele ve dostça geçen karşılaşma için her iki takım sporcularımızı tebrik ediyorum.

Sezon boyunca sergiledikleri performansla bizlere büyük gurur yaşatan Küçükçekmece Sinopspor'a da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni sezonda daha da başarılı olacaklarına inanıyorum."